3 Plekken waar een stekkerdoos goed van pas komt

Een Stekkerdoos is een ontzettend handig voorwerp. Door een stekkerdoos ben je niet langer gelimiteerd tot de stopcontacten zoals die in je huis of werkplek verdeeld zijn. Nee, met een stekkerdoos creëer jij flexibiliteit en heb je stroom waar en wanneer je maar wilt. En dat komt in veel situaties goed van pas. Lees deze blog en ervaar wat een stekkerdoos allemaal voor jou kan betekenen!

Nieuwe inrichting

Als je al een tijdje in hetzelfde huis woont heb je soms behoefte aan een nieuwe inrichting. Je wilt het meubilair verschuiven en misschien zelfs wel een paar nieuwe items erbij kopen. Maar hoe doe je dat dan met je stroomvoorziening? Stopcontacten limiteren je bij de manier waarop je je kamer kan inrichten. Veel mensen willen bijvoorbeeld een stopcontact naast hun bed, of bij hun bureau hebben. Dat is handig omdat je zo je laptop of smartphone kunt opladen. Een stekkerdoos biedt je dan de mogelijkheid om je kamer precies zo in te richten zoals jij dat wilt. Stopcontacten vormen niet langer het uitganspunt, maar jouw creativiteit bepaalt. Met een stekkerdoos verleng jij je toegang tot stroom en zo heb je stroom daar waar jij dat wil.

In de tuin

Ook in de tuin zijn stekkerdozen erg handig. In de tuin? Hoe dan? Ik hoor het je al denken. Voor het onderhoud van je tuin zul je vaak elektrische apparaten gebruiken, namelijk een elektrische heggenschaar, of een grasmaaier. En dan is het wel zo gemakkelijk dat je daar stroom voor hebt. Met een stekkerdoos en verlengsnoer creëer jij bewegingsvrijheid en flexibiliteit, ook als jij buiten in de tuin aan het werk bent. Zo kun je elke hoek van je tuin bereiken. Belangrijke tip: berg de stekkerdoos na gebruik wel weer goed op, weersomstandigheden zoals regen maken de stekkerdoos kapot. En dat zou zonde zijn, als jij vol goede moed aan het snoeien van je heg wil beginnen…

1,4 of 8 apparaten

Het mooie van stekkerdozen is ook nog dat je, afhankelijk van welke stekkerdoos je kiest, tot wel 8 apparaten op hetzelfde moment kunt aansluiten. En dat scheelt, als je bijvoorbeeld aan het werk bent en een laptop en telefoon hebt die stroom nodig hebben. Of als je met meerdere collega’s in dezelfde ruimte wilt werken. Of alle drie je kinderen een tablet hebben en samen op de bank ermee willen spelen. Redenen genoeg te verzinnen waar jij voor meerdere apparaten stroom nodig hebt! Met een stekkerdoos hoef jij nooit meer te kiezen maar kun jij meerdere devices tegelijk opladen. En dat zorgt voor veel gebruiksgemak.

 

Geef een reactie