Beers & Boxers, het perfecte heren cadeau

Een cadeau voor heren bedenken is altijd lastig. Als ze jong zijn lukt het vaak nog wel. Maar zodra ze over de 20 gaan wordt het al lastig, ook voor de mensen die ze goed kennen. Daarom komt bijna iedereen met of boxers of sokken aanzetten. Dat is ook helemaal niet zo raar, want om één of andere mysterieuze wijze hebben mannen hier nooit genoeg van. Dus een constante aanvoer is helemaal niet vervelend.

Een echt leuk cadeau krijgen zit er dan niet echt tussen, dat is lastig. Daarom zijn er heel veel knappe koppen aan de tafel gegaan om hierover te brainstormen. Ook zij kwamen tot dezelfde conclusie: die mannen zijn onmogelijk. Maar zij hebben het geven van boxershorts wel een stuk beter gemaakt. Zij hadden een boxershort, wat bier en voilà: Beers & Boxers, de A-dam underwear gift box.

Het idee is zo simpel dat zo veel mensen er niet eens aan denken, maar het eindresultaat is zo veel leuker dan het cadeau waar mensen standaard mee aan komen zetten. Een A-dam underwear gift box is dus niet alleen leuk om te geven, maar ook super praktisch.

Een A-dam underwear gift box

Boxers zijn er nooit genoeg van, dus daar zijn we zo uit dat die geweldig zijn om als herencadeau te geven. Al helemaal wanneer ze van een leuk merk als A-dam Underwear zijn. Dan is het al helemaal niet vervelend om boxershorts te krijgen als cadeau.

Het bier daarentegen, daar wordt vaak nog wel even op teruggehouden. Maar wat zit er nou in de A-dam underwear gift box? Een speciaalbier dat voor zowel de casual bierdrinker die eigenlijk geen echte kennis heeft maar wat achterover slaat toegankelijk is. En tegelijkertijd ook nog te waarderen is door de bierkenners. Hierdoor is de A-dam underwear gift box een nog beter cadeau om te geven dan om zelf maar wat uit te zoeken.

Vaak is het zo dat het bier dat in de supermarkt verkrijgbaar is lang niet zo leuk is om te krijgen als speciaalbier. Dat is de reden waarom een A-dam underwear gift box online bestellen leuker is dan zelf iets in elkaar te zetten. Al helemaal omdat er een nette doos omheen zit, waardoor het een kloppend geheel wordt. Daarnaast hebben veel webshops de optie om een cadeau al in te laten pakken, dit is dus ideaal als u zelf weinig tijd heeft of gewoon niet creatief bent.

Geef een reactie