Deze geschenken kun je laten bezorgen

Je kent het wel. Je bent zelf druk met werk, druk met het opruimen van je huis, druk met het onderhouden van je gezondheid en daarbij komt ook nog eens een druk sociaal leven. Dit sociale leven is natuurlijk super belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je van tijd tot tijd even kunt ontspannen met vrienden. Verder is ook bewezen in diverse studies dat wij mensen een sociaal leven nodig hebben om ons gelukkig te kunnen voelen over onszelf. Maar even heel eerlijk soms komen deze socialen gelegenheden gewoon heel slecht uit. Je hebt soms van die weekenden waarin je gewoon geen tijd hebt om even bij iemand op de verjaardag te gaan en een kopje koffie te drinken. Tijdens dit soort situaties is het perfect om een cadeau bij iemand te laten bezorgen. Zo weet degene die het cadeau ontvangt dat je aan ze denkt en dit zullen ze waarderen. Verder bespaar jij jezelf tijd en kun verder met je drukke leven. In dit artikel ga ik geschenken met je doornemen die jij kunt laten bezorgen.

Bloemen

De tijd dat we bloemen bij de bloemist halen en vervolgens zelf naar iemand toe brengen begint wel een beetje verleden tijd te worden. Tegenwoordige zijn er diverse sites die bloemen, maar ook vaak andere attente geschenken zoals ballonnen en kaarten voor jou bezorgen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Greetz. Deze site staat vol met geschenken die jij kunt laten bezorgen. Binnen 10 minuten heb jij een leuk cadeau uitgekozen. Vervolgens alleen nog even afrekenen en de adresgegevens invullen van degene naar aan wie jij het cadeau wilt schenken. Dit gaat echt super snel en bespaart jou veel tijd. Wel een kleine tip om een leuke kaart hieraan toe te voegen en hier een persoonlijke tekst op te zetten. Het laten bezorgen van een cadeau is natuurlijk wel wat minder persoonlijk. Door een persoonlijke tekst op het kaartje te zetten maak jij er alsnog een persoonlijk cadeau van. 

Champagne 

Laat bij iemand champagne bezorgen. Dat jij fysiek niet aanwezig kunt zijn op het feestje betekent niet dat er niet gefeest mag worden. Door iemand een fles champagne cadeau te doen geef jij aan dat de feestvreugde niet bedrukt mag worden. Deze hint die je met de fles champagne geeft zal de persoon in kwestie wel begrijpen. En laten we even heel eerlijk wezen kun je nou echt boos zijn dat iemand niet langs kon komen terwijl hij of zij jou wel een fles champagne cadeau heeft gedaan? Nee dat lijkt mij ook niet! Zorg ook bij champagne dat je nog een element toevoegt wat het cadeau persoonlijk maakt. Dit kun je doen door een fles cadeau te doen waarvan je weet dat iemand deze heel lekker vindt of door een persoonlijk kaart toe te voegen. 

Geef een reactie