Een sfeervol huis

Iedereen wil natuurlijk een zo sfeervol mogelijk huis. Maar veel mensen weten niet zo goed hoe. Behalve open haarden zijn er ook allerlei andere meubels of accessoires die je huis wat meer sfeer geven. Mocht je niet zo goed weten wat ik hier mee bedoel en wil je graag meer sfeer in je huis creëren lees dan vooral verder.

Meer warmte en sfeer in huis creëren gaat erg makkelijk. Het hoeft niet duur te zijn en het is zo gedaan. Laten we beginnen met kaarsen. Kaarsen zijn bijna in elke supermarkt te koop en zijn totaal niet duur. Je merkt al snel dat wanneer je avonds op de bank zit en een paar kaarsen aansteekt je al gauw meer sfeer en warmte in huis krijgt. Kaarsen komen in het klein, groot, lang en kort. Kortom dus in allerlei soorten , maten en kleuren. Behalve licht geven kaarsen ook heerlijke geuren af. Geur in huis, wat je dus absoluut niet zou denken, geeft ook sfeer af. Wat ook aanrader is, als je het kunt veroorloven, is een open haard. Een open haard is een vuurplaats in huis die warmte af geeft. Hij staat ook bekend om andere doeleinden. Open haarden kunnen ook gebruikt worden om voedsel te koken en heet water te bereiden. Een open haard zie je niet alleen binnen, maar ook buiten, bijvoorbeeld in de tuin. Neem een kijkje bij Barbas Bellfires haarden , daar kun je terecht als je opzoek bent naar haarden.

Accessoires

Je huis kun je ook flink wat sfeer geven met accessoires. Vaak hebben ze niet echt toegevoegde waarde, maar het oogt gewoon wat mooier en geeft je huis wat meer sfeer. Plaats bijvoorbeeld een mooie poef in je woonkamer of een hang een mooi schilderij aan je muur. Deze kun je vinden bij woonwinkels zoals de Ikea en Loods5. Ze bieden beiden een heel erg breed assortiment aan voor een niet al te dure prijs. Als je nou geen inspiratie hebt, kun je deze vaak ook opdoen in de winkels zelf. Zo hebben ze showrooms waarbij een woonkamer al helemaal vol staat met accessoires. Niet alleen woonkamers maar ook slaapkamers, de badkamer en keuken worden gepresenteerd als showroom. Het handige van deze showrooms zijn dat de prijzen gelijk vermeld staan bij het product.

Coach inschakelen

Mocht je nou nog helemaal geen idee hebben wat voor woonstijl bij jou past, dan kun je een woonstylist inschakelen die jouw hierbij helpt.

 

Geef een reactie