Geef een mistgenerator als cadeau!

Een goede vriend van mij is erg succesvol geweest in zijn leven. Hij heeft eigenlijk alles al. Daarom is hij het moeilijkst om een cadeau voor te verzinnen. Hij heeft een prachtig huis met alles erop en eraan. Ook heeft hij altijd de nieuwste gadgets in huis. Als hij iets wil koopt hij het zelf. Standaard cadeaus zoals boeken en wijn zijn ook geen succes. Hij heeft een mega grote boekenkast met altijd de nieuwste en interessantste boeken. Ook heeft hij een eigen wijnvoorraad, en is hij erg specifiek over zijn wijnvoorkeur. Met een goed flesje aankomen heb ik dus maar uit mijn hoofd gezet. Maar wat geef je zo’n iemand dan wel? Hij is wel een hele goede vriend van mij, dus ik wil echt iets geven wat persoonlijk is en bruikbaar!

De mistgenerator: van een gek idee tot perfect geschenk

Wat de laatste tijd speelde in het leven van die vriend is dat er is ingebroken in zijn huis. Hij heeft een goed beveiligingssysteem, maar de inbrekers zijn toch weggekomen voordat de politie arriveerde. Een paar kostbare items uit zijn huis waren meegenomen. Nu heeft hij deze items direct vervangen, maar de schrik van een inbraak zit er bij hem goed in. Een collega van mij vertelde me over de mistgenerator. Een mistgenerator is een beveiligingssysteem die mist uitstoot zodra er ingebroken wordt. Zo kunnen de inbrekers niets zien, en daardoor moeilijk wat stelen of überhaupt de uitgang vinden. Op deze manier worden inbrekers sneller gepakt of kunnen ze in ieder geval niks stelen! Dit verhaal zette me aan het denken, een mistgenerator als cadeau is de perfecte aanvulling op het huidige beveiligingssysteem van mijn vriend! Zo geef ik een praktisch en toch persoonlijk cadeau!

Wat zijn de voordelen van een mistgenerator?

Mistgeneratoren hebben vele voordelen. Een van de belangrijkste is dat de mistgenerator ten opzichte van andere beveiligingssystemen het meenemen van goederen voorkomt. De inbrekers kunnen namelijk de waardevolle spullen niet meer zien door de mistlaag. Daardoor verhindert de mist de inbrekers ook om de spullen mee te nemen! Ook kunnen inbrekers door het beperkte zicht moeilijker de uitgang vinden. Het vlucht proces wordt daardoor vertraagd, en daardoor is er meer kans dat de politie de inbrekers kan pakken. Daarnaast is de mistgenerator mobiel en daardoor makkelijk te plaatsen. Ook kan hij daardoor makkelijk verplaatst of verhuisd worden. Tot slot hebben veel mistgeneratoren een frontje erbij, waardoor de machine mooi in het interieur matcht!

Toen ik de mistgenerator aan mijn vriend gaf, wist hij niet wat hij zag. Op het eerste oog is het natuurlijk een gek cadeau, maar inmiddels is hij er ontzettend blij mee. Hij voelt zich een stuk veiliger in zijn huis!

Geef een reactie