Wat geef je toch op een verjaardag?

Wat geef je iemand toch voor zijn verjaardag? Geef je maar weer een cadeaubon, of toch dat paar Nubikk sneakers waar hij het constant over heeft? Het is lastig om het perfecte cadeau te vinden, en al helemaal als je het een beetje een verrassing wilt houden. Want je kunt het natuurlijk gewoon vragen, maar dan is het toch niet leuk meer?

Een cadeaubon is altijd goed

Ja, dat is vaak wel zo. Je kan eigenlijk nooit de mist ingaan met een cadeaubon, maar dat is toch eigenlijk helemaal niet leuk? Je wilt dan toch liever iets origineels geven. Vooral als het een goede vriend of misschien wel een familielid is. Het zou toch veel persoonlijker zijn als je zelf een cadeau koopt, en dat niet ook nog aan de jarige overlaat. Maar misschien weet jij wel dat hij of zij het hartstikke leuk vindt om zelf iets uit te zoeken, maar als je dat al wist dan hoef je ook niet meer verder te zoeken natuurlijk.

Misschien samen iets doen?

Dat is ook leuk natuurlijk, samen uit eten, samen naar de bios, wat je maar kan bedenken dat je wel leuk lijkt. Maar dan zit je daar weer mee, wat vindt de ander eigenlijk leuk? Als jij zelf iets leuk vind dan is dat natuurlijk fijn, maar het gaat om de jarige, en niet om jouw. Dan zou je kunnen vragen wat diegene altijd al eens heeft willen doen, maar dan moet je dat wel ruim van te voren doen, anders is het zo overduidelijk. Als je het echt een verrassing zou willen houden moet je al veel over de persoon weten. Dus als dit niet het geval is kan je misschien beter iets anders bedenken.
Nubikk sneakers

En wat dacht je van kleding?

Ook kleding is iets wat uiteindelijk altijd wel werkt, iedereen draagt kleding, maar ook iedereen heeft een eigen stijl. Dit is wel wat makkelijker te achterhalen, want je hoeft eigenlijk alleen maar te kijken naar hoe de persoon in kwestie zich kleedt en misschien stiekem even naar het kaartje te kijken voor de maat, en dan heb je al wel een prima idee van waar je naar op zoek wilt. Maar het moet wel je ding zijn. Misschien heb je zelf al wel een beetje een idee van wat je wilt geven, je kunt het natuurlijk altijd gewoon vragen, ja dan is de verrassing er misschien wel vanaf, maar je weet zeker dat het goed zit.

Geef een reactie