Maak van jezelf een cadeautje!

Strik erom en niks meer aan doen. Maar dan moet je wel een strik hebben. Of liever nog, de keuze uit diverse mooie strikken. Hiervoor hoef je echt niet (meer) naar de winkel hoor. Lekker online shoppen is toch het fijnst. Maar wanneer draag je nu een strik? Natuurlijk bij officiële gelegenheden als bruiloften en andere feestjes waar je geacht wordt in vol ornaat te verschijnen. Maar ook de komende Valentijnsdag kan een goede gelegenheid zijn om je eens flink op te doffen! Daar is je partner vast heel blij mee!
Strikken

Hoe heb jij je partner weten te strikken?

Want om een goede Valentijnsdag te kunnen vieren, moet je eigenlijk wel een relatie hebben. Maar hoe kom je aan iemand die bij je past? Ga je ook daarvoor online? Heb je iemand opgeduikeld in de kroeg? Ben je aan elkaar voorgesteld door wederzijdse vrienden? Of heeft de vriendin van je moeder “toevallig” een heel leuk kind dat haar (ook weer toevallig) kwam halen? Eigenlijk maakt het niet uit. Als je maar gelukkig bent, want daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Ouderwetse Valentijnsdag vieren?

Ook dat is nog steeds helemaal leuk. Een kaartje sturen naar je crush. En dan natuurlijk niet ondertekenen met je naam, maar met “Je Valentijn”. Hoe romantisch is dat? Zeker wanneer je er nog een bos rozen of een doosje chocolade bij weet te regelen. En dan natuurlijk alles anoniem. Valentijnsdag vier je dus niet online. Dat werkt natuurlijk niet. Alhoewel je wel je cadeaus online kunt bestellen. Dat scheelt misschien weer een gênant moment in de winkel. Waar je toch altijd net iemand tegenkomt die alles wil weten en misschien wel je crush kent. En dat wil je natuurlijk altijd voorkomen.

Wie weet wat er komt van zo’n ouderwetse Valentijnsdag

Voor je het weet is je crush ook verslingerd aan jou. En kunnen jullie samen je eerste date gaan plannen. Als hij of zij er tenminste achter weet te komen wie je bent. Misschien is het toch verstandig om een hint te verstoppen in de kaart die je stuurt… En als je dan die eerste date plant, pak die dan ook ouderwets aan. Haal hem of haar op en zorg dat je er tiptop verzorgd uitziet. Reserveer in een goed restaurant of zorg voor de beste plekken in de bioscoop. Laat zien dat je moeite wilt doen voor hem of haar. Wedden dat jullie volgend jaar jullie eerste jubileum vieren?

Geef een reactie