Tshirtdeal.nl voor alle soorten shirts en bedrukkingen

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder passende kleding. Dit kan heel formeel zijn (black tie, bijvoobeeld) maar ook lekker casual. Heb je een bijzonder feestje, zoals een vrijgezellenfeestje, dan is het wel leuk als jullie uitstralen dat jullie bij elkaar passen. Oké, de bruid of de bruidegom to be zullen zich in belachelijke outfits moeten hullen, maar de rest van het gezelschap mag natuurlijk aan wat ze willen. Door tshirts of sweaters te bedrukken bij Tshirtdeal.nl zorg je dat iedereen een mooi kledingstuk rijker is en ook een blijvende herinnering heeft aan een mooie dag.

Tshirtdeal.nl is ook voor één shirt of hoodie

Veel bedrijven die shirts of andere kledingstukken bedrukken staan er niet zo erg om te springen om maar één exemplaar te maken. Tshirtdeal.nl doet daar niet moeilijk over. Heb je er meer dan 25 nodig met dezelfde bedrukking? Dan is het slim om even een offerte aan te vragen. Je kunt de shirts dan nóg voordeliger kopen. De shirts, truien en hoodies zijn allemaal in heel veel verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Er zijn van sommige shirts zelfs meer dan 50 kleuren te vinden! Zo heb je altijd de kleur die jij wilt.

Bestel shirts voor werk of privé

Je kunt bij Tshirtdeal.nl ook prima terecht voor shirts en truien die op de werkvloer gebruikt worden. Kies een shirt in de kleur van je logo en laat het bedrukken met de naam van je bedrijf. Of kies een shirt in een totaal andere kleur en laat het logo van je bedrijf erop drukken. Je kunt hiermee alle kanten op. Een tshirt is al vanaf € 6,00 bedrukt en al te koop. In welke kleur je maar wilt. En dat is natuurlijk goed nieuws. Je kunt de shirts dan ook weggeven op een beurs of als relatiegeschenk. Het staat heel mooi als je personeel allemaal in dezelfde shirts loopt en dat de shirts nog betaalbaar zijn ook, dat scheelt enorm!

Wassen en drogen volgens voorschrift

Nieuwe shirts hebben nog wel eens de neiging om wat af te geven. Het is dan ook verstandig om ze de eerste paar keer apart te wassen van de rest van je was. Drogen doe je bij voorkeur aan de lucht. Dit voorkomt, zeker wanneer de shirts nog nieuw zijn, dat ze wat gaan krimpen. In dat opzicht zijn het geen andere shirts dan de shirts die je in de winkel koopt. Het leuke aan de shirts van Tshirtdeal.nl is natuurlijk dat je ze helemaal kunt personaliseren.

Geef een reactie