Waarom pennen een krachtig reclamemiddel zijn

Als eigenaar van een redelijk groot bedrijf ben ik altijd op zoek naar eenvoudige manieren om meer naamsbekendheid te genereren. Hierdoor heb ik door de jaren heen verschillende reclamemiddelen ingezet. Al gauw merkte ik wat voor mijn bedrijf het beste werkte. Zo ben ik zelf echt enorm fan geworden van pennen met ons bedrijfslogo. Pennen zijn er namelijk in allerlei vormen en maten te bestellen. Bovendien gebruikt iedereen van tijd tot tijd wel een pen. Daarom besloot ik mijn ervaring als bedrijfseigenaar met dit krachtige reclamemiddel met jullie te delen. Dus zet je maar schrap en blijf goed bij de les. Vandaag kom jij te weten waarom pennen zo’n krachtige vorm van reclame zijn voor praktisch elk bedrijf!

Zichtbaarheid dankzij pennen

Het doel van promotiemateriaal is om meer naamsbekendheid te werven. Je wil met andere woorden meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf realiseren. Dit kun je doen door middel van posters, stickers of flyers. Zelf heb ik ontdekt dat pennen ook een goede optie zijn. Iedereen gebruikt immers schrijfgerei. Wanneer je jouw bedrijf op de kaart wil zetten en onder de aandacht wil blijven brengen bij (potentiële) klanten, dan is een bedrukte pen een krachtig reclamemiddel. In tegenstelling tot ander promotiemateriaal komen pennen namelijk overal. Ga zelf maar eens na: wat voor pennen heb jij allemaal in je tas? Hoe vaak gebruik je die pen? Jouw bedrijfslogo op de pen is met andere woorden ineens overal en voor iedereen zichtbaar. Kortom, met zoiets simpels als een bedrukte pen kun je een enorme doelgroep bereiken.

Uitstekend voor elke gelegenheid

Ik hoor je al denken: leuk zo’n bedrukte pen, maar die kun je alleen bij bepaalde situaties geven. Niets is echter minder waar. Bij de betere drukkerijen zoals Printdeal.be is het namelijk mogelijk om voor elke gelegenheid de perfecte pen te bestellen. Zo zijn er strakke, budgetvriendelijke pennen, zeer luxe varianten en natuurlijk alles daar tussenin. Wil je bijvoorbeeld een grote klant een pen cadeau doen? Overweeg dan een stijlvolle pen die gegraveerd is. Uiteraard is het type pen niet de enige keuze die je kunt maken. Verder bepaal jezelf bij de betere drukkerijen tevens hoe groot de oplage is van het gekozen schrijfgerei. Hierdoor kun je voor elke situatie de meeste geschikte pennen bedrukken. Dus ga je bijvoorbeeld binnenkort naar een beurs? Wil je misschien gewoon wat meer zichtbaarheid en naamsbekendheid creëren voor je bedrijf? Dan kan ik je zeker dit krachtige reclamemiddel aanraden.

Geef een reactie